Gele og akryl negle

Gele negle og akryl negle er to forskellige former for kunstige negle, som bruges til at forlænge og forstærke naturlige negle. Mens begge typer af kunstige negle kan skabe smukke og holdbare manicurer, er der nogle forskelle mellem dem.

Gele Negle

Gele negle er lavet af en gel-lignende substans, der hærder under UV-lys. Denne type negleforlængelse kræver normalt en base coat, flere lag af gele, og en top coat for at skabe en stærk og holdbar overflade. Gele negle ser ofte mere naturlige ud end akryl negle og har en mere fleksibel overflade, der kan bevæge sig sammen med den naturlige negl. Gele negle er også kendt for at have en mere glansfuld finish og kan holde i op til tre uger, hvis de plejes ordentligt.

Akryl Negle

Akryl negle er lavet af en kombination af en væske og et pulver, som blandes for at skabe en plastisk masse, der påføres på den naturlige negl eller en falsk tip. Når akrylmassen tørrer, hærder den og skaber en stærk og holdbar overflade. Akryl negle ser ofte mere tykke og kunstige ud end gele negle, og de kan være mere stive end deres gel-baserede modstykke. Akryl negle kan holde i op til fire uger, men kræver normalt mere vedligeholdelse end gele negle.

En forskel mellem de to typer af kunstige negle er deres fjernelsesprocesser. Mens både gele og akryl negle kan fjernes ved at opløse dem med acetone, kan akryl negle også filet af, mens gele negle skal fjernes forsigtigt med en speciel gele-fjerner.

Generelt set afhænger valget af hvilken type kunstige negle, der skal vælges af personlige præferencer og behov. Hvis man ønsker et mere naturligt look og en mere fleksibel overflade, kan gele negle være det bedste valg, mens akryl negle kan være mere velegnede til dem, der ønsker en mere holdbar og stiv overflade.

akryl negle
Akrulnegle og gele negle
Få hjælp til at finde din næste hårfarve her