Extensions

Hair extensions

Føler du at dit hår er for tyndt eller mangler det længde? Så kan extensions måske være en mulighed for dig.

Du kan få mange forskellige slags extensions, men først skal du tage stilling til om du vil have permanente eller ikke-permanente extensions.

Ikke-permanente extensions er perfekt til dig der godt kan lide at skifte frisure ofte. Her har du mulighed for at tage dine hårextensions ud og sætte dem i igen lige når det passer dig. De ikke-permanente extensions holder godt og længe da du ikke går i bad eller sover med dem, som man gør med de permanente. Det kræver selvfølgelig at du passer godt på dem (Læs længere nede på siden, omkring hvordan du bedst passer på dine extension)

Med permanente extensions får du et flot resultat der holder i op til 12 uger. Du betaler selvfølgelig mere for permanente extensions men du får også et look der holder i lang tid, og du lader din frisør klare alt arbejdet.

Hvilke forskellige slags extensions findes der?

Permanente extensions

Her kigger vi på 4 forskellige metoder

Hår trenser/flettemetoden
Er en lang bane af hår der tilpasses til dig og dit hår. Håret bliver syet fast på små fletninger der laves i dit eget hår, og er en god og skånsom måde at få extensions på.

Tape
Som ordet siger er dette extensions der sættes fast med tape på dit eget hår. Metoden er nem og god til folk med meget fint eller tyndt hår. Det er en meget fin og tynd stribe af tape, så du skal ikke være bange for at tapen kan ses.

Hot fusion
Her sættes små totter af hår med lidt kreatin i toppen fast i dit eget hår ved hjælp af varme. Det gode ved kreatin er at det bliver gennemsigtigt når det bliver opvarmet og skjules derfor godt i håret.

Cold fusion
Cold fusion bliver modsat hot fusion ikke sat fast ved varme men udgangspunktet er det samme. Her bliver håret sat fast med små ringe, det klemmes fast i håret. For at beskytte håret er ringene foret med silikone for at beskytte dit eget hår.

Hårfarvning

Det anbefales at de permanente extensions påsættes af en professionel frisør.

Ikke-permanente extensions

extensions
Hårklip

Her kigger vi på 3 forskellige metoder.

Clip in
Clip in siger meget sig selv, fordi det er så nemt som det lyder. Der påsætter du baner hår ved hjælp af små clips du bare sætter fast ved hovedbunden i dit eget hår. Med disse extensions har du mulighed for at have løst eller opsat hår uden at det kan ses.

Halo
Halo metoden er typisk til dig der ønsker løst hår, da det er én bane af hår du sætter fast. Her opnås mere volumen ved hjælp af en bane hår, du blot sætter fast med clips. Det har aldrig været nemmere, at få lækkert langt hår.

Ponytail extensions
Ponytail er til dig til udelukkende ønsker opsat hår. Giv din hestehale et boost ved at sætte din ponytail fast med en lille kam og et velcrobånd. Om du ønsker en høj eller lav hestehale, er ligegyldigt, du får nemlig et flot resultat ved begge opsætninger.

5 gode ting du kan gøre for at pleje dine extensions:

Saltvand og klor

Du kender sikkert selv, at dit hår kan få et grønligt skær efter en tur i poolen, eller at dit hår bliver tørt efter saltvand. Dine extensions er heller ikke glad for klor og det frarådes at dine extensions er i kontakt med saltvand og klor. Du risikerer at du ødelægger dine extensions. Hvis du bader med dem, ville det være en god ide at flette dit hår, så det ikke tager så meget skade. Brug eventuelt en god hårkur eller olie efter badning for at pleje dit hår. 

Varme og varmebeskyttelse

Hvis du har lyst til at bruge varme til enten at krølle eller glatte dit hår, skal du bruge varmebeskyttelse. Ligesom dit normale hår, er dit altid en god ide at beskytte dit hår inden du bruger en form for varme på dit hår.

Farvning

Du skal passe på med at farve dine extensions, da de allerede er udsat for en kemisk proces ved produktionen. Køb hellere en skyllefarve end permanent farve hvis du vælger at farve dine extensions. 

Pssst! læs om hvilken hårfarve der ville god til dig